Glamping v Big Berryju

Glamping v Big Berryju

BIG BERRY Luxury Lifestyle Resort ponuja pristno življenjsko izkušnjo, ki je popolnoma vključena v pristno življenjsko okolje!

Resort BIG BERRY se nahaja na pravljični lokaciji v Beli krajini, pod krošnjami stoletnih dreves, kjer se reka Kolpa in Lahinja združita v eno.
Gre za prav posebno obliko luksuznega turizma, ki temelji na tesni povezanosti z naravnim okoljem, hkrati pa nam ponuja vse razkošje, ki si ga želimo.
Ideja, ki je združena v sloganu BIG BERRY – Razkošje svobode, je predvsem odlična lokacija za druženje ali počitnice, saj na površini 2,5 hektarja ponuja veliko možnosti za različne aktivnosti.
Letovišče ponuja luksuzne in popolnoma opremljene mobilne hišice ter kar 52 mest za avtodome, prikolice in šotore. Nekatere hišice ponujajo tudi zasebno masažno kad na terasi hišice. Poleg dejavnosti na reki Kolpi, kot so rafting, SUP, kolesarjenje, ribolov in podobno, so na voljo tudi številne dejavnosti in storitve znotraj letovišča. Prepustite se razvajanju v savni in masažni kadi v zasebnem centru dobrega počutja, uživajte v široki ponudbi lokalnih pijač v restavraciji BIG BERRY
osvežilne pijače, sprostite se z masažo v zen coni, organiziranim izletom, filmskim večerom in še veliko več.

0 Komentarji

Pustite svoj odgovor